Sex säljer !!! 21 Sanna saker om killar !

Skulle bara se hur bra sex säljer egentligen. men här har ni iaf 21 sanna saker om killar ;)

1. Hur mycket du än vill prata om tidigare relationer, håll käften. När du berätta för en kille att du fortfarande är god vän med ett ex, tolkar han det som att ni fortfarande ligger.

2. Alltid vänta med att höra hur många din kille har legat med innan du avslöjar ditt antal. Allt över 10 anses allmänt slampigt, och allt under 5 anses som ett lögn.

3. Varje kille har en "töntig" hobby, några killar spelar dataspel som World Of Warcraft, andra bygger papperflygplan. Även om du är desperat för att ändra dem, låt dem ha kvar EN sak, det kommer att hålla dem från att inte bli galna.

4. Killar gillar när det är bart, du vet var. "Om en flicka har en bar mutta går jag ner på henne när som helst." (Anthony, 19). Om det inte förklarar saken, vet jag inte vad som gör det.

5. Killar tycker inte om ditt berusade alter ego. Om han är riktigt trevlig kommer han att hålla håret tillbaka när du spyr, men du blir fortfarande den äckliga tjejen som spydde.

6. Gå aldrig in i badrummet utan att knacka först, det finns några saker som killar bara inte vill att tjejer ska se (eller lukta). Om de är där i mer än 10 minuter bör du vänta ca 20 innan du kliver in genom dörren.

7. Om du inte har hört uttrycket, går det ungefär så här,
"Bros before hoes." "Kritisera inte din killes vän om han inte tar upp det först."
(Brian, 20)

8. Försök att inte gå igenom deras skit. Om du gör det, berätta det inte för dem. Kommer han på dig är du fucked. Big time.

9. Killar gillar komplimanger också.

10. Om de luktar tobak, har de antagligen rökt. Om de luktar sprit, har de antagligen druckit. Skippa förhörningstekniken.

11. Killar tittar på porr.

12. Om du säger det på rätt sätt kan du få vilken kille som helst att se på Sex And The City med dig.


13. De har förmodligen varit med en av dina vänner, och om de inte har det än så vill de det.

14. Om en kille har små händer eller fötter, kommentera det inte, om du inte är beredd på en besvärlig situation.

15. Killar gillar att få oralsex mer än att ge det.

16. Vissa killar kissa sittande.

17. Om en kille verkar intresserad av dig men inte gör någon move, finns det en chans att någon av hans vänner vill ha dig. Eller så är han bara bög eller fjolla som inte vågar.

18. Killar kommer klicka dig eller inte svara om de är på  a) Ett idrottsevenemang, b) I baren, eller c) Med en annan tjej.

19. Om en killes är Facebook-status är "singel" är han är inte din pojkvän på riktigt. Han leter förmodligen efter något bättre.

20. Ibland prioriteras sport före sex.

21. Killar gillar tjejer som tror på gud, eftersom det ger dem intrycket av att tjejen är "oskyldig och orörd", dessutom ger det dem något att skrika under sex.

Taget ifrån http://www.nattstad.se/rici

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0